Over Heroshots

Heroshots.nl-Foto-Meijer-Mijksenaar-1

Mijn naam is Meijer Mijksenaar... het gezicht achter Heroshots.
Ik ben afgestudeerd aan de University of Arts Utrecht en ik heb inmiddels 10 jaar professionele ervaring in de fotografie.

Mijn passie voor fotografie is al op jonge leeftijd ontstaan.
Met mijn achtergrond als graphic designer en liefde voor architectuur heb ik een speciale interesse ontwikkeld voor architectuurfotografie (exterieur/interieur) en het vastleggen van (design) objecten.

Mijn foto's kenmerken zich door een sterk grafisch karakter, waarbij ik zoveel mogelijk de vormen en lijnen van een gebouw of ruimte volg.
Bij het vaststellen van composities en uitsneden probeer ik een zo aantrekkelijk mogelijk beeld te creëren om de aandacht van de toeschouwer te sturen en zo lang mogelijk vast te houden.

Met mijn bedrijf heroshots help ik architecten, designers en producenten aan professionele foto's van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijk portfolio.

Wil je meer persoonlijk werk van mij zien?
Kijk dan ook zeker even op:

Wat is een heroshot?

Een ‘heroshot’ is een term die in de marketing wordt gebruikt voor het belangrijkste beeld dat de producten of diensten van een bedrijf weergeeft. Heroshots trekken de aandacht en wekken het vertrouwen van potentiële opdrachtgevers en klanten, bijvoorbeeld op een website of social media.

10-seconden-regel

Eén van de grote voordelen van beeld is dat mensen deze vele malen sneller verwerken dan tekst. Uit onderzoek is gebleken dat een bezoeker van een website gemiddeld 10 seconden nodig heeft om te besluiten op de website te blijven of om de website te verlaten. De kwaliteit van het gebruikte beeld speelt hierin een cruciale rol.

OOk heroshots?

Leuk! Stuur je een berichtje?